• UA
  • RU
  • Кам’янський театр імені Лесі Українки запрошує: афіша на 20–22 січня

    17 Січня, 2023

    Афіша Академічного музично-драматичного театру імені Лесі Українки міста Кам’янського на 20–22 січня

    НОВА СЦЕНА

    КАМЕРНА ЗАЛА (вул. М. Лисенка, 24)

    20 січня, 18:00 – «ОБЕРЕЖНО, ЖІНКИ!», комедія на 2 дії за п’єсою А. Курейчика

    Три романи одночасно – це не тільки складно, але й небезпечно, навіть якщо ти дуже творча натура – така, як художник Серж Дюбуа, персонаж комедії «Обережно, жінки!». Завітайте 20 січня о 18:00 до Камерної зали Нової сцени, і ви станете свідками того, що коло втомилося бути порочним, трикутник втомився бути любовним, а паралельні – перетинаються!

    ОСНОВНА СЦЕНА (пл. 250-річчя міста, 2)

    21 січня, 16:00 – «ЛЮБОВ-ЛЮБОВ, або ЯК МИ ВЛЕТІЛИ», ульотна комедія на 2 дії за п’єсою М. Камолетті

    Гарні новини! Одна з найпопулярніших вистав театру, поставлена за п’єсою, що стала легендою французького театру ХХ століття, в якій грають ваші улюблені актори,  –  ульотна комедія «Любов-любов, або Як ми влетіли!» представлена в афіші цього тижня. Не пропустіть нагоду познайомитися нарешті з цим комедійним шлягером у суботу, 21 січня, о 16:00. А якщо вже бачили – приходьте ще, воно того варте!

    22 січня, 11:00 – «БРЕМЕНСЬКІ МУЗИКАНТИ», музична казка

    Веселий Трубадур та його друзі Осел, Півень, Пес і Кіт, прекрасна Принцеса і Король-недотепа, завзята Отаманша і геніальний Сищик – герої музичної казки «Бременські музиканти». Вистава про кохання, дружбу та мистецтво пробудить у серцях матусь і татусів теплі спогади дитинства, а для дітей стане справжньою незабутньою пригодою.

    22 січня, 16:00 – «СВАТАННЯ НА ГОНЧАРІВЦІ», музична вистава на 2 дії за п’єсою Григорія Квітки-Основ’яненка.

    Тільки уявіть – прем’єра музичної комедії «Сватання на Гончарівці» відбулася на сцені театру ще в далекому 2008-му році, а глядацький  інтерес до неї не згасає й досі! Дивовижна вистава, одне слово – класика. В чому секрет довголіття? Може, у таланті Квітки-Основ’яненка, який  зміг  розказати історію кохання Уляни та Олексія з гумором і щирою любов’ю. Може, у хисті постановниці, народної артистки України Лідії Кушкової, та непересічних акторських здібностях виконавців ролей. А можливо, у танцях і піснях, у рідному українському колориті.  Приходьте у неділю,  22 січня, о 16:00 та розгадайте цю таємницю.

    Тел. каси: (068) 680 74 30

    Замовлення квитків та довідки за тел.: (067) 638-14-09

    Сайт театру https://teatr-dndz.com

     

     

     

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити