• UA
  • RU
  • Підсумки культурної галузі за 2022 рік підбили в Кам’янському

    27 Січня, 2023

    Мережа закладів культури у Кам’янській міській територіальній громаді включає 23 заклади, що фінансуються із бюджету міста. Днями їх керівники підбили підсумки роботи за минулий рік. Присутніх привітала директорка департаменту з гуманітарних питань міськради Наталія Рева.

    Начальниця відділу культури Наталія Ілларіошина зазначила, що з початком воєнних дій та введенням воєнного стану змінились і пріоритети в роботі міських закладів культури. Їх працівники об’єдналися в єдиний «Мистецький фронт», спрямувавши зусилля на підтримку морального та психологічного стану мешканців. Крім цього, організували волонтерську роботу на підтримку ЗСУ та переселенців.

    Головний бухгалтер централізованої бухгалтерії Наталія Чуднівець зупинилась на результатах фінансово-господарської діяльності закладів культури у 2022 році. Також надали інформацію інженер з охорони праці Наталія Бібік та провідний фахівець з питань медичного забезпечення Валентина Лисиця.

    Підсумовуючи нараду, директорка департаменту Наталія Рева зазначила, що робота галузі у 2022 році була на високому рівні, та побажала реалізації нових творчих планів і проєктів.

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити