Корисні властивості кукурудзи: кому не можна їсти
25 Липня, 2022
Дмитро Кубанов
Вже потроху починається сезон кукурудзи, а отже ми розповімо вам про її користь.
У кукурудзі міститься 26 хімічних елементів і всі вони позитивно впливають на організм людини. Пектин покращує травлення, обміну речовин сприяють калій та магній, а роботі головного мозку допоможе гіалуронова кислота, залізо захищає кровоносну систему.
Молода кукурудза дуже корисна для людей з проблемами жовчного міхура, кишечника, нирок і підшлункової залози. Саме цей продукт сприяє виведенню каміння з нирок та холестерин з нирок.
Але нажаль є й протипоказання вживання кукурудзи. У самому продукті шкідливих речовин немає, але її не слід їсти тим, у кого є тромбоз, підвищене згортання крові, виразка шлунку або непереносимість.
Це може вас зацікавити
День довкілля: війна в Україні як екоцид навколишнього середовища
В Україні у третю суботу квітня відзначається День довкілля його започаткували у 1998 році згідно...
Загиблі, постраждалі, понівечені будинки та інфраструктура: наслідки ворожої атаки на область
Вночі і рано вранці ворог атакував Дніпропетровщину ракетами й ударними БпЛА. Цілив по Синельниківщині, Кривому...
Сьогодні у Кам’янському Центрі молодіжних ініціатив запрацювала мобільна аудіовізуальна студія.
Проєкт реалізовано за сприяння ГО «Культурна платформа Закарпаття» та за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ)...
Чергову партію допомоги отримали захисники у Кам’янському
Міський голова Андрій Білоусов спільно з депутатами від політичної партії «Бджола» Сергієм Миршавкою та Марком...
Як кам’янчани ставляться до нового закону про мобілізацію
Без демобілізації, з обмеженнями для ухилянтів і мотивацією для контрактників: Верховна Рада України, ухвалила новий...