• UA
  • RU
  • ВАЗ та мопед викрали у Кам`янському районі. Злочинців затримано

    02 Березня, 2024

    Поліція Кам`янського району затримала двох чоловіків за незаконне заволодіння транспортними засобами. В першому випадку один із підозрюваних викрав автомобіль у Кам’янському, у другому – мототранспорт у Верхньодніпровську. Про це йдеться на сайті поліції Дніпропетровщини. 
    Повідомлення про викрадення автомобіля «ВАЗ» надійшло до поліції 7 лютого. Водії повідомив, що ще давно  залишив свою автівку біля одного з магазинів у Кам`янському. Після чого постійно навідувався до місця знаходження автомобіля. Однак, ввечері 7 лютого виявив, що транспортний засіб зник.
    Пошуковими заходами правоохоронці знайшли викрадену автівку в одному із селищ Криничанської територіальної громади. Також, поліцейські встановили й особу викрадача. Ним виявився 26-річний мешканець Кам`янського району.

    Другий злочин стався 12 лютого близько 21:20 у місті Верхньодніпровськ. Зловмисник крокував вулицею та примітив мототранспорт, який власник залишив біля магазину. Крадій скористався слушним моментом, відкотив мопед до нежилого приміщення та заховав його.
    Поліцейські Кам’янського РУП встановили, що до злочину причетний 26-річний місцевий житель. Також правоохоронці встановили й місце схову викраденого мопеда.
    За даними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 289 Кримінального кодексу України.
    29 лютого за погодженням з прокуратурою фігурантам повідомили про підозру за незаконне заволодіння транспортними засобами.

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити

    Центр зайнятості запрошує на ярмарок вакансій

    Фахівці Кам’янської філії Дніпропетровського ОЦЗ запрошують всіх бажаючих шукачів роботи на презентацію роботодавців міста, що...

    Ніч у Кам’янському минула спокійно

    Доброго ранку, рідне місто! Ніч у Кам’янському минула спокійно – без надзвичайних подій. “Вдячні Силам...

    «Стиль життя» святкує 15-річчя з дня заснування

    Завдяки Збройним Силам України в нашому місті вирує творче та культурне життя. Діти Камʼянського дуже...

    Кам’янський міський голова привітав вогнеборців із професійним святом

    У ранковому зверненні в середу, 17 квітня, Кам’янський міський голова Андрій Білоусов повідомив про ситуацію...

    Кам’янська майстриня представила авторську виставку-ярмарок “Петриківські Великодні мотиви”

    З 10 квітня у дорослій бібліотеці соцмістечка відбулося відкриття авторської виставки талановитої майстрині з петриківського...