Смерть чоловіка у Криворізькому ТЦК: версія доньки загиблого

10 Травня, 2024 |

Вчора, 9 травня, у своєму Instagrаm Поліна Зайцева – донька 44-річного загиблого Артема Зайцева створила допис у якому зазначила свою версію загибелі батька, яка істотно відрізнається від версії представників Саксаганського ТЦК і СП.

Чергова “випадкова” смерть у ТЦК: у Кривому Розі помер 44-річний чоловік

Поліна пише, що представники ТЦК "завітали" до них додому увечері 4 травня з автоматами та без постанови суду. Далі діалог звучав так:

"Ви вже 2 рази не являлись по виклику у військкомат, збирайтесь і поїдемо з нами" . Відповідь батька була: "Я в понеділок прийду, бо пасха, дайте хоча б провести свято з рідними". На що вони наполегливо запрошували "Ні, ти не прийдеш".

Мати вранці 5 травня привезла документи, він виглядав НОРМАЛЬНО! І говорив що все добре, самопочуття хороше, готовий йти на навчання, тільки йому потрібні були речі, засоби гігієни, гроші і т.д. Мати поїхала додому, поки все збирала, хотіла зателефонувати йому запитати, чи може ще щось взяти? Але телефон був уже поза зоною.

Увечері 5 травня жінка знову поїхала до Артема Зайцева і зустріла його на виході з ТЦК, його як раз виводили.

"Вона питає чому не брав трубку і паралельно бачить на ньому побої (губи були розпухші ніби вареники, і здавалось, що там були вибиті зуби, бо говорив погано) він відповідав, що телефон сів", – пише донька загиблого.

Приблизно через 15-20 хвилин дзвонять із міліції та швидкої та констатують факт смерті. Дружина приїжджає в це пекельне місце (ТЦК Саксаганського району), Артема вже там немає, їй видають його речі і як виявляється телефон БУВ ЗАРЯДЖЕНИЙ.

"Складається думка, що вони спеціально телефон відключили (чому ж зв’язку не було, і з ним неможливо було зв’язатися вдень ). Я просто прошу максимального репоста, щоб врятувати інших і щоб ТЦК не змогли згладити кути і вийти з води чистими", – пише Поліна Зайцева.

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити