У Кам’янському з’явиться нова студія краси та агенція з надання послуг електротранспорту

За результатами чергового періоду прийому заяв за програмою "Власна справа" з 8 по 21 квітня 2024 визначено ще 469 заявники, які отримають 112 млн грн на створення або розвиток підприємництва та мають створити 928 нових робочих місць. Серед переможців 18 мешканців Дніпропетровщини.

Завдяки отриманим коштам:

У Кам’янському відкриється нова студія краси та розширить спектр послуг агенція з надання послуг електротранспорту.

У Дніпрі запрацює медичний центр та спеціалізований реабілітаційний кабінет для занять фізичною культурою. Також розпочне свою роботу цех з пошиття жіночої білизни, відкриється кав’ярня та заклад швидкого харчування, Крім того, модернізуються послуги обробки скла для офтальмології.

У Кривому Розі запрацюють кав’ярня та кондитерський магазин, салон краси, магазин дитячих та продовольчих товарів, пекарня та стоматологія, розпочне свою роботу новий цех з очищення питної води та деревообробне підприємство.

Нагадуємо, якщо ви маєте бажання розпочати власну справу, вам потрібно лише заповнити відомості про себе у електронній формі, додати бізнес-план та подати заявку онлайн через портал Дія. Прийом заявок за урядовою програмою "єРобота" триває.

Також за додатковою інформацією стосовно отримання мікрогранту, звертайтесь до фахівців Кам`янської філії Дніпропетровського ОЦЗ за адресою: вул. Медична, 6, або телефонуйте: (068)684-03-62.

 

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити