Захищаємось від комах ефективно: ціни на засоби у Кам’янському (фоторепортаж)

16 Червня, 2024 |

Літній сезон вітає нас не тільки смачними сезонним фруктами та ідеальним часом для візиту на пляж. Усілякі комашки та комарі також активно повертаються – і не всім вони до вподоби. Ефективно з ними боротись допоможуть спеціальні засоби. А від їх різномаїття форм і пакувань іноді починаєте плутатись. Сьогодні ми зібрали добірку засобів від комах з актуальними цінами магазинів Кам’янського.

Аврора

Ця мережа магазинів завжди вирізнялась демократичними цінами на будь-які товари. Багато з них можна знайти у більшості магазинів, але тут – по заниженій ціні.

Prostor

Окрім домашнього захисту, варто подбати і про засоби в дорогу – чи то на природу, чи просто на дачу. Серед спреїв ефективністю вирізняються електрофумігатори – вони універсальні, адже в них можна вставити пластину або залити рідину.

АТБ

Звичайні супермаркети хоч і не налічують великий асортимент захисних засобів, але також мають що  запропонувати якщо ви згадали про такі необіхідні речі в останню хвилину.

Єва

Магазини косметики та парфумерії дбають не тільки про вашу красу, але і про захищенність від набридливих комарів.

Варус

Ця мережа супермаркетів пропонує засоби не тільки для нанесення на одяг та шкіру, але і важку "артилерію". Великі аерозолі від літаючих та повзаючих комах. Завжди знадобиться!

Місцевий центральний ринок

Не тільки магазини пропонують всілякі засоби від комах. Центральний ринок – також зарекомендований продавець подібного товару за приємними цінами.

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити