Душив, а потім викинув приятельку з балкону 11 поверху: у Дніпрі затримано вбивцю

23 Липня, 2024 |

Увечері 21 липня до поліції надійшов виклик з  повідомленням, що біля багатоповерхівки на вулиці Антоновича у м. Дніпро знайшли тіло 44-річної жінки. Очевидці повідомляли, що померла випала з 11 поверху.

Наразі стала відома причина смерті жінки, як повідомили в поліції, це не був нещасний випадок, жінку скинули з вікна навмисне. Стало відомо, що за декілька годин до своєї смерті вона прийшла в гості до знайомого, з яким проводила сумісне дозвілля.

Під час виниклого конфлікту чоловік почав душити жінку, а потім перекинув її через балкон на 11 поверсі. Після скоєного злочину власник квартири просто пішов спати. Від отриманих травм постраждала загинула на місці.

Вбивцею виявився 51-річний дніпрянин, який наприкінці минулого року звільнився з місць позбавлення волі за аналогічний злочин. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п.13 ч.2 ст.115 КК України.

 

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити

Держмитслужба передала військовим понад 1300 конфіскованих авто

З початку російського вторгнення Державна митна служба України передала для потреб Збройних Сил 1 368...

Через війну продовжують гинути тварини: на Одещині море викинуло тіло дитинчати дельфіна

7 вересня науковий співробітник Національний природний парк "Тузлівські лимани" Іван Русєв повідомив, що на берег...

Уряд вніс до Держреєстру нерухомих пам’яток об’єкт культурної спадщини національного значення "Місце битви: Оборона Мощуна"

6 вересня Кабінет Міністрів України, за поданням Міністерства культури та інформаційної політики (МКІП), включив об’єкт...

У Кам’янському районі тривають осінні польові роботи

У господарствах усіх форм власності Кам’янського району тривають осінні польові роботи. Про це повідомили у...

Актуальні вакансії від Кам’янської філії обласного центру зайнятості

До уваги шукачів роботи: Кам’янська філія Дніпропетровського обласного центру зайнятості повідомляє про найбільш актуальні на...