На Дніпропетровщині визначено чергових переможців за урядовою програмою "Власна справа"

Визначено чергових переможців за урядовою програмою "Власна справа", які подавали заяви на отримання мікрогрантів з 17 по 30 червня з урахуванням доопрацьованих заяв, поданих у попередні періоди. Про це повідомили в Кам’янській філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості.

Серед грантоотримувачів 21 претендент на створення та розвиток власної справи – з Дніпропетровщини.

У Кам’янському отримані кошти підуть на розвиток салону лазерної епіляції.

У Дніпрі відбудеться запуск швейного виробництва жіночого одягу, нові можливості з ремонту сільськогосподарської техніки та спецтехніки, закупівля та продаж вторсировини. Відкриється магазин біологічно активних добавок, книгарня-кав’ярня та кав’ярня, а також реабілітаційний центр соціальної допомоги для дітей із аутичним спектром, надаватимуться репетиторські послуги.

У Кривому Розі відкриється пекарня, кав’ярня, пральня та цех із виробництва очищеної води. Модернізується спортивно-гімнастична студія та магазин дитячого взуття. Підприємці розширять власну справу у сфері постачання води та торгівлі зоотоварами.

У Новомосковську кошти підуть на розширення послуг медичного центру.

У Дніпровському районі відбудеться розширення фермерського господарства. У Синельниківському районі – агропідприємства, яке займається вирощуванням пшениці та соняшника.

Загалом від початку 2024 року налічується 224 переможців, серед яких – 22 внутрішньо переміщені особи.

Прийом заявок за урядовою програмою "єРобота" триває. За додатковою інформацією стосовно отримання мікрогранту звертайтесь до фахівців Кам’янської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості за адресою: вул. Медична, 6, або телефонуйте: (068)684-03-62.

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити