Гендерний скандал: чоловік їхав у жіночому купе, а провідниця його підтримала

На вихідних у потязі Запоріжжя – Ясіня, який курсує через місто Дніпро, стався скандал у жіночому купе. Про конфліктну ситуацію розповіла пасажирка Анастасія у своєму ТікТок, а пізніше скандал поширився усіма соціальними мережами.

Суть конфлікту

Відомо, що 4 серпня під час рейсу Запоріжжя-Ясіня на станції Дніпро провідниця прийняла квиток і впустила чоловіка в жіноче купе. У свою чергу, він стверджував, що придбав квиток на законних підставах, а співробітниця залізниці переконала жінку посадити непотрібних пасажирів.

Дівчата, які їхали із Запоріжжя, доводили чоловікові і провідниці, що це жіноче купе, і за правилами тут може перебувати тільки жінка або дитина молодше 6 років. Однак і пасажир, і співробітник запевнили, що людина має право на поїздку, оскільки він купив квиток.

Слід зазначити, що цього чоловіка підтримала провідниця:

"Впровадження жіночих купе – це неадекватно. Попутник вам не заважатиме, а навпаки, розважатиме в дорозі", – намагалася запевнити жінок провідниця.

Після тривалого скандалу та образ у сторону жінок, яких цей небажаний попутник обізвав "курками у курятнику", ситуація не вирішувалася. Тож, жінкам довелося здійснити дзвінок на гарячу лінію, після чого, через декілька зупинок чоловіка з вагона вивів начальник потягу.

Реакція від Укрзалізниці

Інша ж жінка написала скаргу до сервісу Укрзалізниці. Ось таку відповідь на скаргу отримано від менеджерів Укрзалізниці.

Скриншот: Ольга Сергієнко

Раніше ми писали: Напрямків з жіночими купе в Україні стане більше

 

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити