Битва за світло: Олександр Усик подякував енергетикам

16 Серпня, 2024 | Новини Суспільство | Кравченко Володимир

Абсолютний чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі Олександр Усик зустрівся з енергетиками та відвідав енергетичні об’єкти Київщини, які були відновлені після повної руйнації під час окупації.

Ворог продовжує спроби занурити українців в темряву, цілеспрямовано руйнуючи енергооб’єкти по всій країні й надалі. Попри це енергетики продовжують цілодобово відновлювати зруйновані об’єкти і готують їх до роботи в зимовий період.

"Я хочу привернути увагу світової спільноти до руйнувань нашої енергосистеми через обстріли, а також до необхідності відновлення. Адже без світла сьогодні неможливо вести нормальне повсякденне життя – їсти, пити, підзаряджати техніку.

Дякую особисто кожному енергетику. Від себе і своїх близьких, які під час повномасштабного вторгнення, як і мільйони українців, відчули на собі, що таке відсутність електрики. Енергетики сьогодні роблять неймовірні речі, відновлюючи пошкоджені та зруйновані об’єкти. Це справжня битва за світло", – прокоментував Олександр Усик.

Нагадаємо, ДТЕК та Олександр Усик запустили спільну кампанію "Битва за світло". Вона стартувала напередодні бою Олександра Усика з британцем Тайсоном Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона світу. Мета: привернути увагу світу до критичного становища української енергосистеми через російські ракетні атаки, а також залучити додаткову допомогу міжнародних партнерів для її захисту та відновлення.

 

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити