За тиждень скоїв чотири крадіжки: у Кам’янському районі затримали зловмисника

У П’ятихатках за серію крадіжок у містян поліцейські затримали 29-річного чоловіка. Протягом тижня зловмисник скоїв чотири крадіжки з територій приватних домоволодінь.

Фігурант проникав на подвір’я пізно ввечері, коли господарі вже були вдома. Оглядав територію та цупив майно, яке знаходилось біля будинку. Здобиччю крадія стали генератор, металошукач та ноутбук. Також встановлено, що підозрюваний, перебуваючи в гостях у знайомого, викрав його газонокосарку.

За тиждень скоїв чотири крадіжки: у Кам’янському районі затримали зловмисника / Фото: Кам’янське районне управління поліції
За тиждень скоїв чотири крадіжки: у Кам’янському районі затримали зловмисника / Фото: Кам’янське районне управління поліції

Оперативники Кам’янського районного управління поліції викрили зловмисника, яким виявився житель одного з селищ району. Крадене майно поліцейські розшукали та повернули власникам.

Чоловіку повідомили про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити