У Кривому Розі затримали членів "гучної" банди "Двадцятівських"

23 Вересня, 2024 |

У Кривому Розі затримано організатора і трьох учасникам злочинної групи. "Двадцятівські" відомі на все місто Кривий Ріг, їх злочинне угрупування вже давно займається незаконним бізнесом у місті. Їм інкримінують незаконне придбання, перевезення, зберігання з метою збуту, а також збут психотропних речовин і наркотичних засобів та надання неправомірної вигоди службовим особам, вчинені за попередньою змовою групою осіб.

За версією слідства, раніше судимий мешканець Кривого Рогу разом із трьома знайомими займався збутом психотропних речовин на території міста. Діючи відповідно до заздалегідь розподілених ролей, підозрювані купували PVP, метамфетамін та канабіс і збували їх на території міста. Наркотики вони зберігали в орендованих квартирах. Замовлення приймали по телефону, а продавали з рук. Завдяки цій незаконній діяльності вони отримували щомісячний прибуток у розмірі близько 1 мільйона гривень.

Крім того, вони пропонували начальнику поліції та старшим слідчим необґрунтовану винагороду в розмірі 10% від прибутку, щоб "прикрити" свою незаконну діяльність.

Після пропозиції одержання грошових коштів поліцейські одразу ж звернулися із заявою до правоохоронних органів та діяли в подальшому під їхнім контролем. Саме трьох учасників групи затримано України під час передачі грошових коштів правоохоронцям.

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити