Кам’янчан запрошують на ярмарок вакансій ПрАТ "Камет-Сталь"

25 Вересня, 2024 |

26 вересня об 11:00 фахівці Кам’янської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості запрошують шукачів роботи на презентацію роботодавця "ПрАТ "Камет-Сталь".

ПрАТ "Камет-Сталь" – єдиний у світі виробник катаної осьової заготовки. Підприємство має металургійний та коксохімічний підрозділи. Комбінат спеціалізується на виробництві безперервнолитої заготовки, фасонного та сортового прокату, в тому числі арматури, катанки, шарів та профілів.

Представник підприємства ознайомить учасників з актуальними вакансіями (наразі їх понад 950 одиниць), з графіком та умовами роботи, надасть інформацію про матеріальне забезпечення. Претенденти на посаду отримають відповіді на всі запитання.

Роботодавець пропонує безкоштовне навчання безпосередньо на підприємстві, офіційне працевлаштування, стабільну заробітну плату, забезпечення трансфером, кадровий резерв співробітників. Також підприємство здійснює перенавчання жінок на маскулінні професії.

Адреса: вул. Медична, 6, каб. 302. За більш детальною інформацією стосовно заходу звертатися за телефоном: (068) 684 03 62.

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити