"Мир" запрошує кам’янчан та гостей міста на кращі кінопрем’єри

25 Вересня, 2024 |

Комунальний заклад Кам’янської міської ради "Кіноконцертний зал "Мир" пропонує глядачам нові зустрічі в сучасному кінозалі. Дивіться з 26 вересня по 2 жовтня:

Пригодницький трилер "Гра кілера"

Джо Флад – один з найкращих найманих вбивць у світі. Смертельно хворий, він вирішує піти з розмахом і призначає рекордну суму за власну голову. Коли кілери вже вирушили на полювання, Джо дізнається, що його діагноз був безглуздою помилкою. Але хто тепер йому повірить? Щоб врятувати власне життя та життя коханої, Джо має дати відсіч найнебезпечнішим "колегам".

Розклад сеансів: 19:00.

Допрем’єрні покази! Сімейна анімація "Озі: Голос лісу"

Мавпочка Озі втрачає батьків у лісовій пожежі та зростає серед людей. Тепер вона – популярна блогерка, яка вміє спілкуватися і з тваринами, і з людьми. А її чесні наміри та підключений до Інтернету планшет покажуть всьому світові, як треба рятувати природу.

Розклад сеансів: 16:00. 

Екшн від режисера Браяна Тейлора "Геллбой: Горбань"

Агент Геллбой та його напарник з Бюро Паранормальних Досліджень і Захисту повертаються після зриву містичного ритуалу, що міг стати початком вторгнення монстрів з інших вимірів у наш світ. Хоча місія пройшла вдало, принаймні за стандартами Геллбоя, герої потрапляють в автотрощу. Опинившись у закинутому селі, вони зустрічають Горбаня, який тероризує місцевих жителів, збирає їхні душі та підкорює їх собі.

Розклад сеансів: 13:30.

Анімаційний екшн "Трансформери: Початок" у форматі 3D

Цієї осені нова частина масштабної історії розкаже про походження Кібертрону — батьківщини автоботів і десептиконів. Анімаційна картина продемонструє справжнє походження вічного протистояння між Оптимусом Праймом та Мегатроном.

Розклад сеансів: 11:00.

Телефон каси Кіноконцертного залу "МИР": (067) 360-11-04

"Мир" запрошує кам’янчан та гостей міста на кращі кінопрем’єри

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити