Кам’янчани можуть стати інспекторами служби освітньої безпеки

27 Вересня, 2024 |

Кам’янське районне управління поліції запрошує кандидатів взяти участь у конкурсному відборі на посаду інспектора служби освітньої безпеки.

Усі охочі повинні відповідати загальним вимогам до кандидатів, а саме:

  • громадянство України;
  • вища освіта;
  • вільне володіння українською мовою, що засвідчується державним сертифікатом про рівень володіння державною мовою, виданий Національною комісією зі стандартів державної мови;
  • знання Конституції України, Законів України "Про Національну поліцію", "Про запобігання корупції", Кодексу України про адміністративні правопорушення".

 

Для участі у конкурсі необхідно заповнити онлайн-анкету та підготувати і особисто надати пакет необхідних документів, прийом яких здійснюватиметься за місцем розташування підрозділів поліції або за адресою: м. Дніпро, вул. Ірпінська, 4 та триватиме до 9 жовтня 2024 року.

Заповнити онлайн-анкету, детальніше ознайомитися з вимогами до кандидатів, умовами конкурсу, переліком документів, необхідних для участі у конкурсі, та оголошених вакансій можливо на вебсайті Національної поліції України за посиланням https://nabir.np.gov.ua

Також за додатковою інформацією можна звертатися у місті Кам’янське, за адресою: просп. Відродження, 7/42 каб. 208 або за телефоном: 098 332 34 82, Оксана Борисівна.

Раніше ми повідомляли:

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити