Озброєний мачете сирієць влаштував терор у німецькому містечку (ВІДЕО)

30 Вересня, 2024 |

Увечері 28 вересня, озброєний 41-річний сирієць тримав у страху німецьке місто Ессен (Рур). Він підпалив і в’їхав на своєму фургоні в кілька магазинів. Постраждала 31 людина, життю двох дітей загрожує небезпека.

За даними пожежної служби, жах почався близько 17:10, чоловік підпалив житловий будинок на одній із вулиць, спокійно сів до свого авто і поїхав на іншу вулицю, де підпалив ще один будинок.

Того вечора внаслідок пожеж постраждали 31 особа. На кадрах видно, як батьки передають своїх дітей зі стічної канави в руки рятівника. Наразі двоє поранених дітей перебувають у критичному стані через вдихання диму.

Озброєний мачете сирієць, влаштував терор у німецькому містечку / Фото: BILD

Але сирійцю, мабуть, цього не вистачило. Він повернувся у свій фургон і поїхав на Катернбергерштрассе. Там він в’їхав на фургоні у вітрину овочесховища. Він відступив і знову вдарився об фасад.

Подорож продовжилася, водій поїхав до іншого магазину. Цього разу він вийшов і витягнув мачете. У соціальних мережах поширюються відеоролики, на яких видно, як злочинець погрожує оточуючим зброєю. Перехожі, очевидно, тримали його на відстані, кидаючи в нього предмети.

За інформацією BILD, поліції вдалося затримати злочинця всього за кілька метрів від ще одного овочевого магазину. У нього були опіки рук.

У поліції поки що не прокоментували передісторію злочину.

Раніше ми писали: Відрізали палець та проломили голову: у Польщі місцеві жорстоко побили українського підлітка

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити