Квест для дітей “Країна незламних духом”

02 Жовтня, 2024 | Місто | Анастасія Жадан

1 жовтня у Центральному парку Кам’янського пройшов квест для дітей "Країна незламних духом", присвячений Дню козацтва та Дню захисників та захисниць України. Організатором став Центр позашкільної роботи та дитячої творчості.

Квест спрямований на формування у дітей національної свідомості, почуття гордості за свою країну та розуміння важливості захисту її незалежності. Через гру та пригоди діти дізналися більше про історію України, її символи та змогли відчути себе справжніми козаками або козачками. Квест “Країна незламних духом” не лише розважив дітей, але й навчив їх важливим цінностям. Через гру діти навчилися працювати в команді, розвили логічне мислення та фізичну витривалість.

Квест для дітей “Країна незламних духом” / Фото: МІС ТБ

Квест складався з кількох етапів. Спочатку діти об’єдналися у дві команди, придумали назву для кожної з них та обрали капітанів. Після цього команди отримали маршрутні листи з позначеними станціями, де їх чекали різні завдання. Дії повинні були бути чіткими і швидкими, адже від цього залежить успіх групи. Ті, хто зуміють злагоджено і швидко пройти всі етапи, переможуть!

Загалом, дітлахи пройшли дев’ять станцій. Вони шукали скарби, побували на станції "Національна" та "Козацькі побрехеньки", де їх перевіряли на знання фактів про Україну. Учасники встигли позайматися спортом, коли у шароварах пробігали вказану дистанцію. Не минулося й без танців. Остання станція – "Творча", де команди мали змогу помалювати.

Квест для дітей “Країна незламних духом” / Фото: МІС ТБ

А поки рахували бали, організатори провели розіграш супер-лотереї із цікавими подарунками.

Завершився квест урочистим нагородженням переможців. Цей захід став не лише веселою пригодою, але й важливим уроком патріотизму та командної роботи. Діти дізналися більше про історію та культуру своєї країни, відчули себе частиною великої української родини. Радісні обличчя дітей та їхніх батьків свідчили про те, що захід вдався на славу.

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити