На Новій сцені театру Лесі Українки відбувся урочистий захід до Дня працівників освіти

03 Жовтня, 2024 | Місто |

Міський голова Андрій Білоусов від імені всієї громади привітав наших педагогів, працівників шкіл та садочків із професійним святом. Очільник міста вручив подяки та нагороди за їхню самовіддану працю.

Кам’янське — одне з небагатьох міст України, де не припиняли навчання дітей з початком повномасштабної війни. Ми змогли налагодити навчальний процес, зокрема, завдяки нашим вчителям. І наші школи продовжують вражати досягненнями: цьогоріч три з них за результатами національного мультипредметного тесту увійшли до п’ятірки найкращих у Дніпропетровській області! Це Науковий ліцей імені Анатолія Лигуна, Ліцей інформаційних технологій та Ліцей №39.

"Ми пишаємося нашими педагогами та продовжуємо розвивати освітню галузь. Головна мета — аби навчання всіх дітей проходило в одну зміну. Для цього не припиняємо вдосконалювати наявні та будувати нові укриття. Ми прагнемо створити для освітян Кам’янського гідні умови, адже своєю працею вони щодня доводять, що є найкращими вчителями в Україні!", – додав Андрій Білоусов.

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити