Буйвол на дорозі став причиною смертельної аварії на Львівщині

Аварія сталася на території Львівського району, водій автівки їхав із міста Угнів до Львова та взяв собі двох попутників, ними стали двоє студентів, які прямували також до Львова на навчання.

Поблизу села Річки на дорогу раптово вибіг буйвол. Через погану видимість водій не встиг зреагувати. Від зіткнення із твариною, яка важила майже 1 тонну, авто перекинуло в кювет, водій загинув на місці. Автівку вщент розтрощило.

Двоє молодиків вижили. Один із них він був госпіталізований з черепно-мозковою травмою, були забійні садна лобної ділянки та носа. Йому надали медичну допомогу і виписали наступного дня із лікарні.

На другого хлопця ще чекає реабілітація:

"Хлопець надійшов до нас через кілька годин після аварії із важкою черепно-мозковою травмою. Ми терміново провели комп’ютерну томографію, яка виявила вдавлений перелом лобної кістки. Через серйозність травми було ухвалено рішення про термінову операцію – потрібно було якнайшвидше забрати уламки кістки. Ми успішно виконали це втручання. Наразі у Максима є невеликий дефект в лобній кістці – розміром 2х2,5 сантиметри. Через місяць-два йому потрібно буде провести повторну операцію для закриття цього дефекту", – каже Остап Федорко, керівник центру нейрохірургії та неврології, завідувач нейрохірургічного відділення Лікарні Святого Пантелеймона.

Один із постраждалих, 18-річний Максим Андрейко 

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити