Кам’янське приймало Кубок області з козацького двобою

06 Жовтня, 2024 | Місто Спорт |

Вчора, 5 жовтня, на базі Дитячо-юнацької спортивної школи №1 проходив Кубок Дніпропетровської області з козацького двобою. Турнір зібрав більше двох сотень учасників з Дніпра, Кам’янського, Кривого Рогу, Вільногорську, Верхньодніпровська, Тернівки та обласного центру сусідньої області – Запоріжжя.

Про це пише Спорт. Кам’янське. На Кубку області Кам’янське представляють близько 50 спортсменів, це вихованці ДЮСШ№1, СК "Герць", а також команди "Юність" та TOPGUN Jiu Jitsu School.

До привітань 268 спортсменів долучились: начальник управління молоді та спорту Анатолій Івашина, депутат Кам’янської міської ради від ПП "Бджола" Сергій Ворожко, голова ГО "Патріот 2015" Павло Некритий та головний суддя змагань Станіслав Тимченко.

Дніпропетровська обласна спортивна федерація козацького двобою підбила підсумки поточного 2024 року та обрала найкращих тренерів та спортсменів області за чудові виступи на міжнародних змаганнях. Серед нагороджених:

  • Яна Фірсова, керівник ГО "Федерація козацького двобою міста Дніпро", старший тренер жіночої збірної команди Дніпропетровської області з козацького двобою, майстер спорту міжнародного класу;
  • Антон Єрмашкевич, керівник ГО "Федерація козацького двобою міста Кам’янське", майстер спорту України з козацького двобою;
  • Станіслав Тимченко, старший тренер чоловічої збірної команди Дніпропетровської області з козацького двобою, майстер спорту міжнародного класу.

Цей турнір є етапом підготовки до Кубка України, який відбудеться через тиждень у Рівному. За результатами змагань у Кам’янському буде визначено спортсменів, які представлятимуть область на національному рівні. Бажаємо спортсменам перемоги!, – Антон Єрмашкевич, майстер спорту України з козацького двобою.

 

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити