Вдова зізналася, що з’їла прах чоловіка після його зради

Канадійська вдова зробила шокуюче зізнання про те, що вона з’їла прах свого покійного чоловіка після того, як дізналася про його зраду. Ця історія була розкрита у мемуарах, опублікованих у липні цього року, які отримали схвальні відгуки від читачів.

Авторка, Джессіка Вейт, була заміжня зі своїм чоловіком багато років, аж до його смерті у 2015 році, яка сталася під час робочої поїздки до Техасу, США. Втім, після його смерті вона випадково дізналася про його подвійне життя.

Її книга під назвою "A Widow’s Guide to Dead Bastards" розповідає про болісне відкриття, яке Вейт зробила після смерті чоловіка. Вона знайшла докази його зради, що розбило їй серце.

Вейт дізналася про все це, коли відкрила його iPad у спробі знайти номер лікарні в Х’юстоні, де перебувало його тіло. Випадково вона натрапила на історію браузера, де побачила пошукові запити, пов’язані з ескорт-послугами в Х’юстоні. Чим глибше вона копала, тим більше доказів знайшла про його інтимні зв’язки з іншими жінками.

Для Джессіки це стало шокуючим і болісним відкриттям, яке зруйнувало її життя. Її реакція була настільки емоційною, що вона з’їла частину праху чоловіка, намагаючись символічно "знищити" його після того, як виявила його зраду.

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити