У Дніпрі може з’явитися новий ТРЦ: деталі

У Дніпрі планують побудувати ще один торговий центр на житловому масиві "Сонячний", що буде "сусідом" ТРЦ "Вавилон". Про це повідомив архітектор Дніпра Мелор Назаров.

Новий об’єкт повинен розташовуватися на видному місці, між Вавилоном і Слобожанським проспектом. Тому містом були виставлені високі вимоги до архітектури та благоустрою. Так торговий центр отримає значний благоустрій навколо: зелену зону, лавочки та освітлення. Усередині запроектована парковка.

У Дніпрі може з’явитися новий ТРЦ: деталі / Ілюстрація: Мелор Назаров

Торговий центр має стати "супутником" "Вавилону" і містити відносно невеликі магазини площею 30-50 м2, кафе та ресторани. Важливо зазначити, що передбачено також бомбосховище. Вражаючою деталлю комплексу буде інсталяція, що нагадує руїни храму Гермеса з пишною зеленню. Навколо центру будуть висаджені дерева, щоб у спекотні літні дні відвідувачі могли посидіти на затінених лавках і відпочити за філіжанкою кави.

"Враховуючи, що в країні йде війна, важко сказати, коли цей проект буде реалізовано. Наразі ми працюємо над проектом, але говорити про терміни його реалізації поки що передчасно", – зазначає архітектор.

У Дніпрі може з’явитися новий ТРЦ: деталі / Ілюстрація: Мелор Назаров

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити