В Австралії жінці відкусив руку власний пітбуль

Жінці з австралійського Квінсленда відкусив руку її власний пес, зараз вона бореться за життя в лікарні.

Страшна подія трапилася 5 жовтня, тоді в будинок у прибережному австралійському місті Таунсвілль служби екстреної допомоги отримали повідомленням, що 34-річна жінка отримала "травми, що загрожують життю".

Коли служби прибули на місце події, вони побачили закривавлену жінку, її права рука була відтята нижче ліктя. Парамедикам навіть вдалося забрати відірвану кінцівку. Жінку госпіталізували, на даний момент вона перебуває у важкому, але стабільному стані.

Поліціянтам довелося вбити пса на місці події. На пресконференції старший сержант полції розповів, що правоохоронці, які прибули на виклик, знайшли жінку, яка спливала кров’ю, біля будинку, тоді як собака був усередині.

"Пес був дуже злим, дуже агресивним, намагався вибратися назовні", – сказав він.

Офіцери забарикадували будинок, а інші наклали жінці на руку імпровізований джгут і надавали першу допомогу до прибуття медиків.

"Я працюю поліцейським 37 років, вперше отримав виклик на таке серйозне поранення в результаті нападу собаки. Травми цієї жінки просто жахливі, і ми бажаємо їй якнайшвидшого одужання", – сказав сержант журналістам.

Фото: ABC News: Baz Ruddick

Місцевий житель також розповів, що 2 тижні тому на нього напав той самий собака, і в результаті він провів кілька ночей у лікарні. У чоловіка залишилося кілька великих шрамів на правому передпліччі, і він вважав, що небезпечного собаку слід було забрати раніше. За словами постраждалого, пощастило, що собака не напав на дітей.

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити