Гурт "Океан Ельзи" опинився в центрі скандалу через ДТП з наїздом на чотирьох осіб

11 Жовтня, 2024 | Новини |

Інцидент стався вчора в центральній частині Києва. "Океан Ельзи" опинився у скандальній ситуації після дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої водій автомобіля наїхав на чотирьох людей, які відпочивали в столиці. Винуватець аварії керував автомобілем Mercedes і мав на руці браслет із символікою гурту.

Пізніше з’ясувалося, що авто належить Лідії Сметані, власниці бренду One by One. Вона пояснила, що за кермом був її водій, який не має стосунку до "Океану Ельзи".

"О десятій вечора водій мого автомобіля віз речі до Палацу спорту. На одному з поворотів він не зміг впоратися з керуванням, унаслідок чого виїхав на тротуар, де знаходився літній майданчик кафе. Є постраждалі, у дівчини виявлено струс мозку", – повідомила Лідія Сметана.

Також вона зазначила, що зв’язалася з постраждалою для надання допомоги.  Представники гурту прокоментували ситуацію.

"Щодо водія Лідії Сметани. Він не працює з нами і не має відношення до гурту. Ми його не знаємо. Браслет "staff" видається службам і підрядникам, які беруть участь у заходах у Палаці спорту, зокрема на нашому концерті, присвяченому 30-річчю "Океану Ельзи". Ми засуджуємо його дії та наполягаємо на чесному розслідуванні. Постраждалим висловлюємо підтримку", – сказали музиканти.

 

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити