Ветерани з Дніпропетровщини стали переможцями на спортфестивалі імені Арнольда Шварцнеггера у Мадриді

З 11 по 13 жовтня, у Мадриді проходив спортивний фестиваль Arnold Classic Europe, заснований Арнольдом Шварценеггером. Щорічно участь у ньому беруть тисячі спортсменів із понад 50 країн світу.

В рамках фестивалю відбулися міжнародні спортивні змагання для  спільноти ветеранів війни "Ігри сильних духом". Україну представляла команда з 50 ветеранів: військовослужбовців, які брали участь у бойових діях та військовослужбовців, які отримали поранення або інвалідність під час виконання службових обов’язків.

Фото: РУДАНА

Українські захисники змагалися у жимі штанги лежачи та становій тязі, велотренажері, веслуванні на човні Concept 2 та ривку гирі. Всі дисципліни адаптовані до категорії учасників. Дніпропетровщину на цих змаганнях представляло 4 спортсмени,  троє з них є військовими, один – ветеран війни:

  • Ігор Троян (3 золотих, 2 срібні нагороди);
  • Назар Вознюк (5 золотих, 1 срібло, 1 бронза);
  • Едуард Саєнко (3 золотих, 1 срібна, 3 бронзи);
  • Роман Танайсічук  (3 золота, 3 срібла, 1 бронза).

"Відвідала змагання, йдучи ціленаправленно підтримати наших воїнів. Якби з усіх присутніх учасників були лише вони, я б і не помітила відсутності інших. Хлопці і дівчата надпотужні, витривалі і незламні. Була щаслива бути поряд з Вами. Слава Україні!", – зазначає відвідувачка заходу.

Щирі вітання нашим незламним спортсменам!

Раніше ми писали:

Ветеранів запрошують взяти участь у змаганнях з кросфіту та кіберспорту

Український ветеран, який втратив руку, підкорив одну з найвищих вершин Сакартвело

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити