Ліцеїстки Кам’янського підкорювали студію телеканалу "1+1"

Цього літа учениці Наукового ліцею імені Анатолія Лигуна, Поліна Піляк з 9-Б класу та Софія Богачова з 11-В класу пройшли інтенсивний курс "SMM. Ведення соціальних мереж" від медіашколи "Youth Media Lab".

За підтримки "Центру молодіжних ініціатив" заняття проводили досвідчені викладачі. Окрім вивчення теорії копірайтингу та SMM, дівчата також старанно працювали над практичними завданнями. І завдяки своїй наполегливості та старанності Поліна та Софія успішно закінчили курс і отримали унікальну можливість відвідати студію телеканалу "1+1".

Юні зірочки вони ознайомилися з медіаплатформою, вчилися створення контенту та навіть побували на прямому ефірі, спостерігаючи за роботою ведучих. Останнього дня навчання Поліна та Софія створили собі портфоліо та отримали сертифікати про закінчення тренінгу "Media Days".

"Щиро дякуємо "Центру молодіжних ініціатив"за можливість взяти участь у такому цікавому проєкті. Ми бажаємо Поліні та Софії натхнення і нових звершень! Тільки разом і тільки вперед!", – зазначають викладачі Наукового ліцею.

Фото: Катерина Світич / Науковий ліцей імені Анатолія Лигуна

 

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити