Міський голова Андрій Білоусов провів чергове засідання виконавчого комітету міської ради

16 Жовтня, 2024 | Місто |

Сьогодні, 16 жовтня, очільник міста провів чергове засідання виконавчого комітету Кам’янської міської ради. До порядку денного були включені 87 питань.

На початку засідання члени виконкому заслухали інформаційну доповідь директора департаменту житлово-комунального господарства та будівництва міської ради про стан підготовки житлово-комунального господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років. Підключення житлових будинків, навчальних закладів та інших об’єктів соціальної сфери до теплопостачання попередньо планується розпочати з 1 листопада.

Для пільгових категорій учнів збільшено суму для безкоштовного харчування з 12 грн. на 40 грн.

Виконавчий комітет установив для КП КМР "Кам’янська теплопостачальна компанія" та АТ "ДНІПРОВСЬКА ТЕЦ" тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії на планований період з 01 жовтня 2024 року по 30 вересня 2025 року. Зокрема, для населення тариф на опалення не змінюється та лишається на рівні минулого року.

З метою створення безбар’єрного простору та безперешкодного середовища для всіх гpyп населення, в тому числі осіб з інвалідністю та інших маломобільних гpyп населення на території Кам’янської міської територіальної громади рішенням виконкому утворено Раду безбар’єрності при виконавчому комітеті Кам’янської міської ради.

Розглянуто низку житлових питань: надання житлової площі у гуртожитках комунальної власності; внесення змін до договорів найму житлових приміщень; надання житлової площі для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам; зміни до обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов та до обліку громадян, які потребують надання житлового приміщення з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.

Питання підготовлені службою у справах дітей, стосувалися надання дітям статусу постраждалих внаслідок воєнних дій, закріплення житлового приміщення за малолітньою дитиною, надання статусу дитини-сироти, продовження терміну перебування малолітньої дитини на повному державному утриманні, влаштування до дитячого будинку сімейного типу, встановлення опіки над малолітньою дитиною тощо.

Крім цього, було погоджено зміни у складі консультативно-дорадчих органів та розглянуто інші важливі питання, що стосуються життєдіяльності громади.

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити