iPhone по всьому світу швидко розряджаються: винна iOS 18

Користувачам iOS 17 варто поки утриматися від оновлення. Після оновлення до iOS 18 власники iPhone почали масово скаржитися на швидке розрядження акумулятора. Це стосується навіть нових моделей, таких як iPhone 16 та iPhone 16 Pro, де проблема проявляється, навіть коли пристрій не використовується.

Про це повідомляють користувачі на платформах Reddit, в офіційних спільнотах Apple і на форумах MacRumors. Хоча більшість звернень надходять від власників iPhone 16, старіші моделі з iOS 18 також стикаються з цією проблемою.

Один із користувачів порівняв роботу iPhone 16 Pro та iPhone 14 Pro при однакових умовах. У результаті заряд батареї iPhone 16 Pro впав до 58%, тоді як iPhone 14 Pro — лише до 85%. Apple поки не дала офіційних коментарів з приводу цієї ситуації, тому важко оцінити її масштаб і серйозність.

Варто зазначити, що, хоча основні релізи iOS зазвичай доводяться до ідеалу, у перші місяці можуть виникати різні помилки. Тож користувачам iPhone, які залишаються на iOS 17, рекомендується почекати з оновленням до наступної версії iOS 18.

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити