Теплий пиріг з куркою та грибами (ВІДЕО)
У цей похмурий осінній вихідний підійміть настрій неймовірно смачним солоним пирогом з куркою та грибами. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 500 г – листкового тіста;
- 1 шт – цибуля;
- 400 г – філе;
- 200 г – печериць;
- 50 мл – вершків;
- сіль, перець за смаком;
- мікс спецій для курки;
- 50-100 г – сиру;
- яйце для змащування та кунжут для присипки.
Покроковий рецепт
- Цибулю та гриби очистити, дрібно нарізати. Обсмажити разом з сіллю та перцем.
- Філе курки нарізати кубиками і обсмажити до золотистої скоринки. Додати мікс спецій для курки.
- Додати гриби та цибулю до курки. Залити все вершками і добре перемішати.
- У форму для випікання кладемо половину тіста, формуємо бортики.
- Засипаємо зверху начинку і другу половину тіста кладемо зверху.
- Зверху посипаємо натертим сиром.
- Змащуємо яйцем та посипаємо кунжутом.
- Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилини до утворення золотистої скоринки.
Смачного!