Освітянин з Кам’янського з відстрочкою оновив дані і може потрапити у розшук ТЦК

Колишній вчитель ліцею №30 у Кам’янському, а тепер директор однієї з київських шкіл, Дмитро Ламза через поштову помилку може потрапити у розшук ТЦК. Про це він повідомив на особистій сторінці у Facebook.

За словами Дмитра, він вчасно оновив дані і мав законну відстрочку. До того ж, щодня перевіряв поштову скриньку адже отримує документи з різних установ. 15 жовтня у цю ж поштову скриньку вклали повідомлення про отримання рекомендованого листа (форми Ф.22-а), датоване 8 жовтня – що є майже на тиждень раніше.  Дмитро залишив офіційну скаргу Укрпошті, і йому повідомили, що лист-повістка на його ім’я поїхала назад в ТЦК. Ще одним аргументом служби доставки стало те, що "поштарка не встигла покласти".

Для вирішення такого серйозного питання, Дмитро поїхав до ТЦК, де йому повідомили, що "подають у розшук".

"Я буду вимагати, щоб пошта визнала свою вину. Мені телефонували з пошти, вибачались, прохали написати про пом’якшення, мовляв, що вони зі мною поспілкувались. Я відповів, що, звичайно, вибачаю, але не зроблю цього (пом’якшення – Ред.), поки не визнаєте, що не можете витримати такого потоку листів. Законодавець повинен увімкнути мізки та вжити правильних заходів", — сказав Дмитро Ламза, припускаючи, що в країні, можливо, не вистачає поштових працівників.

Станом на зараз Дмитро вживає всіх заходів, аби ця повістка не мала статус "Не вручена".

Фото: Дмитро Ламза.
Фото: Дмитро Ламза.

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити