Вчителі агітують старшокласників Луганщини вступати до російської армії

Педагоги в середніх освітніх закладах Старобільщини пропонують школярам гроші та соціальний за підписання контракту з армією рф

У Луганській обладміністрації повідомляють, що у так званій "лнр" застосовуються нестандартні методи для виявлення чоловіків призовного віку та підвищення рівня їхньої мобілізації. Одним із таких методів є створення осередків "отцов россии" для заохочення чоловіків до служби в армії. Такі осередки вже діють у Кадіївці та Станиці Луганській. На черзі Сіверськодонецьк. Люди можуть приєднатися до організації через телеграм-ботів і надати персональні дані, в тому числі інформацію про своїх дітей, яка потім передається до військкомату.

 

А учням старших класів у Старобільському районі пропонують високу зарплатню та повний соціальний пакет, якщо вони підпишуть контракт зі збройними силами ворога. Такі пропозиції надходять від шкільних вчителів. Місцевих старшокласників призвуть через рік-два, але вчителі наголошують, що підписання контракту є найбільш економічно вигідною формою військової служби. Вчителы наполягають на тому, щоб молоді хлопці йшли безпосередньо на фронт, де російська армія потребує значної кількості піхотинців.

Раніше ми повідомляли:

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити