Рятувальники Кам’янського району за тиждень ліквідували 34 оперативно-рятувальні виїзди

За минулий тиждень пожежно-рятувальні підрозділи Кам’янського району здійснили 34 оперативно-рятувальні виїзди, з них: 26 разів на пожежі 3 з яких в іншому районі виїзду. 8 разів дснсники допомагали населенню та екстреним службам; 1 раз виїздили на хибне спрацювання автоматичної пожежної сигналізації. За минулий тиждень врятовано 9 осіб та 1 тварину, нажаль 1 особа загинула.

Про основні надзвичайні події минулого тижня у місті Кам’янське нашій команді розповів інспектор головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області Владислав Лавриненко.

"Рятувальники Кам’янського району висловлюють велике занепокоєння через часті випадки виникнення пожеж у побуті, особливо в приватному житловому секторі. З огляду на похолодання, коли громадяни починають активно користуватися опалювальними приладами, зростає ризик виникнення пожеж. У зв’язку з цим, рятувальники закликають суворо дотримуватися правил пожежної безпеки. Перш ніж увімкнути системи опалення, обов’язково перевіряйте справність електричних, газових та пічних приладів, щоб уникнути трагедій", — зазначив він.

Рятувальники Кам’янського району за тиждень ліквідували 34 надзвичайні ситуації / Фото : МІС ТБ

Більше про роботу рятувальників дивіться в сюжеті:

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити