На виставці у Дніпрі кам’янчанка Дарина Гедз зобразила "Обличчя української мрії"

У Дніпрі за сприянням громадської організації "Всеукраїнське об’єднання "Патріот" відкрили виставку "Обличчя української мрії".

Цей проєкт розповідає про українських дітей і те, що вони пережили та продовжують переживати, тих, які рятуючись, знайшли прихисток по всьому світу і тих, хто залишився в охопленій війною країні, за допомогою їх розповідей та малюнків.

На виставці у Дніпрі представлені творіння учасників із різних куточків України. Учасники проєкту створювали малюнки на теми "Одне дитинство на всіх", "Моя країна мрій", "Українці – Незламні". До них додавали короткий лист – про себе, війну та мрії.

Представницею з нашого міста стала 13-річна талановита зірочка Дарина Гедз.

"Мені 13 років. Я мешкаю в місті Кам’янське, яке розташоване на річці Дніпро. В нас хоч і металургійне містечко, але дуже зелене. З початком війни я дуже хвилююсь за людей, і кожен раз коли лунає сирена мені сумно, тому що вона передвісник  смерті або руйнування. Коли закінчиться війна, хочу поїхати до своїх родичів на Херсонщині. Там в мене два братика. І хочу, щоб Україна розквітла і стала найкращою державою", – написала у листі Дарина.

Макет роботи Дарини / Фото: kamenskoe.city

Виставка уже експозиціонувалася у Києві, Одесі та Львові. Далі у планах представити експозицію за кордоном — Японія, Фінляндія, Литва, Естонія, Німеччина, Польща.

Робота Дарини на виставці в Одесі / Фото: Суспільне Одеса

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити