У Кам’янському відкрили модульний будиночок для Простору, дружнього до дитини

23 Жовтня, 2024 | Місто |

Сьогодні в модульному містечку Кам’янського міський голова Андрій Білоусов разом із єпископом Української греко-католицької церкви владикою Максимом, керівниками фондів "Карітас Донецьк" та "Карітас Кам’янське" ми відкрили модульний будиночок для Простору, дружнього до дитини. Цей проєкт реалізований у межах національної ініціативи "Реагування на критичне становище ВПО та постраждалого населення".

Модульне містечко зараз є домівкою для 154 вимушених переселенців, серед яких 31 дитина. Відкриття цього будиночка — ще один важливий крок до створення комфортного середовища для них. Кам’янське – перше місто де було реалізовано такий проект. Педагоги, аніматори та психологи проводитимуть тут заняття, майстер-класи й консультації, що допомагатимуть малечі в емоційному відновленні та соціалізації.

"Дякую благодійному фонду "Карітас Кам’янське" за реалізацію цього важливого проєкту та всім, хто долучився до створення цього простору. Разом працюємо аби кожна дитина відчула турботу й мала можливості для щасливого дитинства, попри складні воєнні часи",– додав очільник міста.

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити