У Кам’янському міський голова перевірив хід ремонтних робіт в навчальних закладах міста

Напередодні опалювального сезону, який планується розпочати 1 листопада, міський голова Андрій Білоусов перевірив хід ремонтних робіт в навчальних закладах міста.

У 27-му садочку завершено встановлення сучасної системи пожежної сигналізації. У 31-му ліцеї, вперше з 1935 року, було проведено капітальний ремонт опалення. Замінено систему опалення і в садочку №22. Також завершуються роботи по ремонту опалення в спортивній залі ліцею №40.

Попри всі виклики, ми робимо все, щоб діти навчалися в комфортних та безпечних умовах. За цей рік виконано великий обсяг робіт. У восьми закладах ми капітально відремонтували покрівлі. У семи – встановили нові системи пожежної сигналізації. У школі №21 відремонтували обідню залу, а в 3-й та 30-й –  оновлюємо їдальні та харчоблоки з повною заміною обладнання. У 27-й гімназії завершили капітальний ремонт будівлі початкової школи. Завдяки залученим коштам Європейського банку відкрили після ремонту 16-й ліцей та корпус початкової школи 11-го ліцею . А також розпочали капремонт ліцею імені Анатолія Лігуна – одного з найстаріших закладів нашого міста. Ремонт триватиме протягом двох років.

"Вдячний фундації першої леді Олени Зеленської за допомогу в ремонті шкільних харчоблоків та укриттів. Загалом цього року ремонтуємо 12 сховищ.  Три з них – будуємо з нуля. Також дякую голові Дніпропетровської ОВА Сергію Лисаку – за його підтримки відкрили перший корпус 20-ї школи та вже ремонтуємо другий. Усі роботи йдуть за графіком. Робимо все, щоб наші діти мали гідні умови для навчання і розвитку", – зазначив очільник міста.

IMG_0041

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити