"Страшна" краса: ціни на хелловісньку атрибутику у магазинах Кам’янського (ФОТО)

25 Жовтня, 2024 | Місто |

У магазинах Кам’янського вже з’явилися новинки декору для святкування Хелловіну 2024 року. Популярністю користуються як класичні атрибути — варіації гарбузів, штучні павуки та павутина, так і більш сучасні декорації на кшталт свічок та подушок у вигляді привидів. Ціни варіюються залежно від матеріалу та складності виробів: варіанти стартують від 30 гривень, а повний набір для святкування може обійтися до 1000 гривень. Споживачі мають великий вибір, щоб створити моторошну і веселу атмосферу.

Епіцентр

В гіпермаркеті Епіцентр до "страшного" свята зробили готову добірку з декору. Серед них бачимо свічки по 107 грн, пледи по 600 грн та різні подушки – від 230 грн. Також можна придбати від 100 грн тематичні картини по номерах, в’язані гарбузики та меншу версія на шпажці за 20 грн.

Ціни на хелловісньку атрибутику у магазинах Кам'янського/ Фото: МІС ТБ
Ціни на хелловісньку атрибутику у магазинах Кам’янського/ Фото: МІС ТБ

Varus

Серед хелловінських товарів у супермаркеті Варус є багато гарбузів: гірлянда по 154 грн, костюм за 250 грн та їстівні цукерки по 100 грн. Для кращого антуражу можна дібрати павутину за 86 грн та смішні окуляри за 50 грн.

Sinsay

У цьому магазині в секції домашнього декору представлено також знайомі нам гарбузи та мухомори, але цього разу – у вигляді серветниць по 169 грн. Для приготування тематичних тістечок такж є форми для випікання – їх ціна стартує від 120 грн.

Waikiki

Цей магазин одягу представляє гарбузові елементи декору як для кухні, так і для ванної кімнати. Ціни на кожний елемент стартують від 200 грн як за рамку, тацю або тарілку.

Ціни на хелловісньку атрибутику у магазинах Кам'янського/ Фото: МІС ТБ
Ціни на хелловісньку атрибутику у магазинах Кам’янського/ Фото: МІС ТБ

АТБ

Велику кількість святкової атрибутики хелловіну можна придбати саме в АТБ. Тут і набори для печива за 62 грн, тематична дитяча розмальовка за 140 грн або капелюх за 100 грн. Також можна знайти декоративних павуків або гарбузова кулькова ручка за 50 грн, набір надувних кульок за 20 грн, будиночки та ліхтарі відьом від 130 грн.

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити