Ветерани війни лікувались горденотерапією на сироварні "Зелений Гай"

Нещодавно ветерани російсько-української війни, сучасні лицарі, відвідали сироварню "Зелений Гай". Вони привезли з собою своїх близьких, дружин та дітей.

"Дуже цікава екскурсія. Я і не знав, що є такі місця на моїй рідній Дніпропетровщині. Спілкування з тваринами дійсно заспокоює. Це точно краще і корисніше, ніж сидіти вдома, – розповідає Артем, ветеран, учасник заходу. Дуже гарна ініціатива, я бачу лише позитив у сьогоднішньому заході. Бажаю, щоб такі реабілітаційні ферми розвивалися. Я б залюбки ще раз приїхав сюди, тим паче з родиною".

Фото: Центр громадської активності Західного Донбасу

Була розроблена унікальна програма реабілітації з використанням горденотерапії (фітотерапії). Ветеранам розповіли про важливість тих чи інших рослин та їхні цілющі властивості, вони мали змогу доторкнутися до кожної рослини, понюхати її та скуштувати трав’яні чаї.

Фото: Центр громадської активності Західного Донбасу

Ветерани з Павлограда та Тернівки допомагали висаджувати хвойні дерева у "Зеленому гаю". Захід завершився прогулянкою вздовж ставка та пікніком зі шкварками, дегустацією сиру та чаюванням. Традиційно бійцям дозволили покататися на конях та погодувати тварин.

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити