Apple готує новинку для шанувальників ретро-технологій: що відомо про новий пристрій

28 Жовтня, 2024 | Новини |

Згідно з інформацією від інсайдера Марка Гурмана, Apple працює над багатофункціональним пристроєм, що об’єднає функції iPad, Apple TV та HomePod. Новинка отримає круглу базу з дисплеєм, встановленим під кутом на стильній підставці, яка нагадуватиме дизайн iMac G4 зразка 2002 року.

На відміну від звичного прямокутного екрану, дисплей матиме квадратну форму та розмір, еквівалентний двом iPhone, розташованим поруч. Це рішення дозволить Apple зменшити ціну пристрою та стимулювати покупців встановлювати такі хаби в кожній кімнаті свого дому.

Новий пристрій працюватиме на спеціальній операційній системі homeOS та підтримуватиме функції FaceTime, "Нотаток", "Календаря", а також відображення фото та відео. Окрім цього, пристрій стане центром управління розумним будинком та водночас колонкою для відтворення аудіо.

Офіційна презентація пристрою запланована на весну наступного року. Також Apple готує дорожчу модель із механічним кріпленням, що дозволить нахиляти, обертати та піднімати дисплей на 360 градусів. Очікується, що преміальна версія надійде у продаж не раніше 2026 року і коштуватиме близько $1000.

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити