• UA
  • RU
  • Ідеї для незвичайного побачення у День закоханих

    08 Лютого, 2022

    День Святого Валентина – одне з найромантичніших свят. Цього дня хочеться зробити щось особливе для своєї другої половинки. Ми підготували для вас добірку місць для романтичних побачень, щоб ваша кохана людина була приємно здивована.

    Дах багатоповерхівки

     

    Це один з бюджетних варіантів романтичного побачення. От тільки обирайте будинок з якого точно відкривається мальовничий вид на місто. Зверху облаштовуємо імпровізований ресторан: смачне вино, фрукти або чайок і обов’язково ковдру. У такій, хоч і прохолодній, атмосфері, милуємося вечірніми видами міста. Залишається домовитись про доступ на дах.

    Чани просто неба

     

    Це незвичайно та дуже романтично. Цей варіант побачення ідеально підходить для тих, хто хоче розслабитися після складного робочого дня, адже 14 лютого цього року припадає на понеділок. До речі, у нашому місті є така можливість – на Блакитному озері, база відпочинку «Занзібар».

    Катання на квадроциклах

     

    Якщо хочете вразити свою половинку, до вашої уваги екстремальне побачення – покатушки на квадроциклах чи баггі. Як кажуть експерти у коханні «екстрим зближує». Така послуга доступна на лівобережжі Кам’янського – тел: 095 006 23 00.

    Побачення на конях

    Не менш романтичною стане прогулянка на конях. Таке побачення занурить вашу кохану у світ романтики. Така можливість доступна у селищі Курилівка – тел: 097 460 90 50.

     

    Читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити

    До Всесвітнього дня ветеринара. Як російський ворог позбавляє спокійного життя – історія лікаря-ветеринара Романа Насретдінова

      Сьогодні  лікар-ветеринар Роман Насретдінов живе у Кам’янському, тут успішно функціонує його ветеринарна клініка «Фауна»...

    Із 1 травня в Кам’янському змінюється графік руху автобуса на Верхні та Нижні Сади

    Із 1 травня 2024 року змінюється графік руху автобусного маршруту «Залізнична станція Запоріжжя-Кам’янське (Баглій) –...

    Коли у парках Кам’янського запрацюють атракціони

    На цих вихідних кам’янчан чекає відкриття сезону в парках Кам’янського. 4 травня містян запрошують до...

    У Кам’янському перейменували ще 40 вулиць і провулків

    19 квітня на засіданні сесії міською радою було прийнято декілька рішень щодо перейменування об’єктів топонімії...

    Увага водіям! Змінюються правила ПДР: на що звернути увагу

    З 1 травня 2024 року водії повинні вмикати ближнє світло фар або денні ходові вогні...