Органічне яблучне морозиво вдома
Яблучне морозиво — ідеальний спосіб насолодитися натуральним десертом без зайвих добавок! Легкий у приготуванні, освіжаючий та повністю домашній, цей рецепт стане улюбленим як для дітей, так і для дорослих. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 3 шт – яблука;
- 1 банка – кокосові вершки;
- 0,25 склянки – кленовий сироп або мед;
- 2 ч.л. – набір спецій для яблучного пирога.
Покроковий рецепт
- Помити та очистити яблука, нарізати на шматки.
- Змішати всі інгредієнти у блендері до утворення однорідної маси.
- Отриману суміш розлийте у формочки для льоду чи спеціальні формочки для морозива. Поставте їх у морозильну камеру та залиште до повного замерзання.
- Пізніше кубики чи фігурки ще раз перебийте у блендері до кремоподібної текстури.
Смачного!