"У нас є чіткі плани дій" – очільник Дніпропетровської області Резніченко

24 Лютого, 2022 |

Голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко, мер Дніпра Борис Філатов та голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук провели спільний брифінг та дали оперативну інформацію щодо ситуації у місті та області.

"Зусилля обласної та міських влад скоординовані. Ми в комунікації з усіма мерами. У нас є чіткі плани дій на випадок різних непередбачуваних ситуацій. Ворог гатить по ПВО та аеропортах, але обстрілів в житлових кварталах немає. За можливості, лишайтесь вдома не створюйте ажіотажу в магазинах й аптеках",— наголосив під час брифінгу Валентин Резніченко, голова Дніпро ОДА.

Також керівництво області  попереджає, що нині триває інформаційна війна. Тому мешканців закликають вірити виключно офіційним джерелам інформації, а не чатам в соціальних мережах.

"Прошу всіх зберігати спокій! Фізичного вторгнення на територію Дніпропетровської області немає. Ворогом завдані ракетні удари по базах, які мають радіолокаційні станції: Інгулець, Кривий Ріг, Марганець, Дніпро. Локалізовано пожежі на території Дніпропетровського аеропорту. У всіх великих містах області ситуація під контролем. Агресії з боку ворога не піддався жоден населений пункт, постраждалих серед цивільного населення області немає. У Дніпропетровській області будуть створені блокпости, на яких перевірятимуть усіх, хто виїжджає та в’їжджає. Усі важливі інфраструктурні об’єкти під посиленою охороною. Прошу всіх з розумінням поставитись до перевірок на КПП та зберігати спокій" – зазначив у своєму зверненні голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

На даний момент усі силові служби та структури працюють у посиленому режимі та небезпеки для цивільного населення немає.

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити