Поліція Кам’янського: ми працюємо в посиленому режимі

27 Лютого, 2022 |
Поліція Кам’янського звітувала про ситуацію у місті за минулу добу. На офіційній сторінці оперативників у Фейсбук зазначено, що надзвичайних ситуацій протягом 26 лютого не зафіксовано, як у місті, так і у районі в цілому:
"Поліцейські реагують на всі звернення громадян, опрацьовані всі повідомлення про підозрілих осіб, предмети та автомобілі.
Поліцейські звертаються до громадян, у разі, якщо ви побачили підозрілих осіб, невідомі предмети, залишені без нагляду, телефонуйте на спецлінію поліції "102", або 096 586 94 41 – чергова частина Кам’янського районного управління поліції та на номера мобільних телефонів чергових частин відділень поліції, які зазначені на сторінці поліції.
Запам’ятайте прикмети підозрілої особи та напрямок її руху. Будь-яка інформація може бути корисною правоохоронним органам.
Наголошуємо, що спецлінія "102", у зв’язку із великою кількістю повідомлень може бути перевантажена. Тому закликаємо телефонувати у разі реальної інформації, яка може містити загрозу для безпеки громадян
Зберігайте спокій та не піддавайтеся паніці. Ситуація на Дніпропетровщині спокійна та контрольована"
Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити