"У ворожої колони біля Кривого Рогу не було шансів", – Микола Лукашук

01 Березня, 2022 |

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук на своїй сторінці у Фейсбук підбив підсумки 1 березня. За його словами це був вкрай важкий день для області:

"Вдень отримали інформацію про колону російських військових, яка рухалася в сторону Кривого Рогу з Баштанки і налічувала близько 800 одиниць колісної техніки.

Наші захисники відпрацювали оперативно, не лишивши ворогу шансів навіть потрапити на територію Дніпропетровщини. Колону атакували з повітря, окупантам міцно дісталося. І дістанеться знову з іще більшою силою, якщо спробують знову прорватися через кордон області"

Микола Лукашук запевнив мешканців регіону, що ворог не отримає ані Кривого Рогу, ані будь-якого іншого клаптика Дніпропетрощини.

У самій області усе під контролем – з очільниками громад, силовиками та військовими і нардепами є постійний зв’язок та співпраця. Плани дій розробляються для самих різних сценаріїв, тож готовність висока.

"Україна пережила сьогодні черговий страшний день. Світ вкотре побачив, що таке "русский мир". Але український мир – сильніший. Українці сильніші. І так буде завжди", додав на останок голова обласної ради.

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити