• UA
  • RU
  • Кам’янське об’єднується для оборони

    09 Березня, 2022

    Сьогодні у Кам’янському відбулася знаменна подія – бійці територіальної оборони міста склали присягу на вірність Україні.

    Як відомо, підрозділ ТРО у місті було створено після того, як стала очевидною загроза російського вторгнення в Україну. А відразу після початку воєнних дій біля входу до приміщення тероборони на вулиці Магнітогорській стали збиратися сотні кам’янчан, охочих зі зброєю в руках захищати рідне місто від непроханих «визволителів». Причому приходили не лише чоловіки призовного віку, а й старші, а також жінки – всі хотіли зробити власний внесок у захист своєї землі від окупантів.

    Сьогодні бійці ТРО присягнули на вірність українському народу та заявили про готовність захистити Кам’янське від путінських орд.

    – Путін та його прихильники сильно прорахувалися, коли думали, що в Україні російські війська зустрічатимуть квітами. Кам’янчани дружно сказали «ні» вторгненню, у місті створено бойовий підрозділ територіальної оборони, який готовий зі зброєю в руках дати відсіч тим, хто прийшов до нас із війною. Я ще раз хочу сказати величезне спасибі міській владі та особисто меру Андрію Білоусову за допомогу та підтримку нашому підрозділу, жодне наше прохання не залишається без уваги, місто забезпечує нас усім необхідним. З такою підтримкою, з таким єднанням усіх кам’янчан, ми обов’язково зупинимо російські орди, перемога буде за нами! – каже керівник Штабу ТРО Кам’янського Олександр Костенко.

    – Багато з тих, хто сьогодні присягнув Україні, уперше в житті взяли до рук зброю, люди добровільно змінюють свої цивільні професії на професію військового. Крім того, обороні Кам’янського та України допомагають усі – промислові підприємства та бізнес-структури, жінки та діти. Сьогодні ми бачимо небачене єднання всіх кам’янчан довкола головної мети – захистити наше право на свободу, на гідне життя та на майбутнє від тих, хто намірився все це у нас відібрати. А якщо ми єдині, ми непереможні! – зазначив Кам’янський міський голова Андрій Білоусов.

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити

    Природність кольору великоднім яйцям личить. Як зробити натуральні барвники для крашанок

    Вже зовсім скоро Великдень. Як правило, цього дня в українців стіл ламається від всіляких смаколиків,...

    Українці почали масово перереєстровувати свої авто: винен новий закон про мобілізацію

    У квітні цього року зросла кількість реєстрацій транспортних засобів у сервісних центрах МВС. Ця послуга...

    Кам’янчани про військову допомогу США

    Цього разу у програмі “Народна думка” ми питали кам’янчан по їхнє ставлення до військової допомоги...

    23 квітня, який сьогодні день, яке церковне свято, чого не можна робити

    23 квітня в Україні день психолога. У вірян вшановують пам’ять великомученика Юрія Переможця. Іменини святкують...

    Люксова Дніпропетровщина: область серед лідерів за реєстрацією авто преміум класу

    Від початку 2024 року українці придбали понад 2,8 тис. нових авто преміум класу, повідомляє Укравтопром. Кількість...