Сезонна страва: смажені часникові стрілки з яйцем
Яскрава, ароматна і надзвичайно проста у приготуванні страва — саме те, що потрібно в сезон молодого часнику. Приготуємо часникові стрілки?
Інгредієнти:
- 200 г – часникові стрілки;
- 3 шт – яйця курячі;
- 20 г – вершкове масло;
- 2 ст. л – олія;
- за смаком – сіль;
- за бажанням – кріп свіжий.
Покроковий рецепт
- Стрілки добре промийте водою, відріжте суцвіття. Висушені наріжте на відрізки по пару сантиметрів.
- Кріп промийте і наріжте. Яйця розбийте в одну миску, посоліть і змішайте до однорідності.
- На сковороді розігрійте вершкове масло, викладіть часникові стрілки, посоліть. Смажте на середньому вогні, помішуючи 5-7 хвилин до м’якості стрілок. Потім залийте яйцями і готуйте під закритою кришкою ще 5 хвилин.
- Подавайте стрілки присипані свіжим кропом.
Смачного!