• UA
  • RU
  • Актуальні новини

    Кулінарна історія успіху ветерана з Кам’янського

    04 Вересня, 2025 | Місто |

    Кожна історія успіху – це приклад незламності, віри у себе та прагнення до розвитку. Однією з таких є життєва дорога Ігоря Муравйова – ветерана з Кам’янського, про яку розповіли в міській філії обласного центру зайнятості.

    Ігор народився в селі у родині фермерів. Ще з дитинства він більше часу проводив із мамою на кухні, де й сформувалося його захоплення кулінарією. У 15 років хлопець вже працював кухарем і кондитером, паралельно навчаючись у профліцеї за спеціальністю, у 19 – вперше потрапив на кухню ресторану, а вже у 22 – став шеф-кухарем.

    Кулінарна історія успіху ветерана з Кам’янського

    На початку повномасштабного вторгнення Ігор прийняв важливе рішення – піти до лав Української Добровольчої Армії, де спочатку служив у піхоті, а згодом став командиром мінометного розрахунку. Восени 2024 року був демобілізований у званні сержанта.

    Повернувшись до цивільного життя, Ігор вирішив знову займатися улюбленою справою – кулінарією – і розділяти свою любов до неї з іншими. Так народилася ідея створити заклад із смачною та доступною їжею для кожного.

    Кулінарна історія успіху ветерана з Кам’янського

    Щоб перетворити задумане на реальність, ветеран звернувся за консультацією до фахівців Кам’янського офісу "Зроблено в Україні". Завдяки професійним порадам та підтримці хлопець отримав державний грант для ветеранів і зміг розпочати підприємницький шлях.

    Сьогодні його проєкт активно розвивається і вже має декілька успішних закладів у Кам’янському. Місцеві точно знають, що це саме ті місця, де до приготування їжі підходять з увагою та любов’ю.

    Приклад Ігоря – це історія про те, як сила духу, працьовитість та підтримка держави допомагають ветеранам створювати нове життя і розвивати власну справу, – наголосили в службі зайнятості.

    Раніше ми повідомляли:

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram