У Кам’янському відбулися семінари-практикуми для кухарів шкільних їдалень
29 і 30 жовтня на базі ліцеїв № 11 та № 29 відбулися семінари-практикуми школи кулінарної майстерності для шеф-кухарів шкільних їдалень. Захід було організовано департаментом освіти Кам’янської міської ради.
Метою семінару стало підвищення професійного рівня працівників харчоблоків, удосконалення їхніх практичних навичок та впровадження сучасних підходів до організації безпечного та якісного харчування дітей.

Представники Кам’янського районного управління Держпродспоживслужби надали фахові рекомендації з дотримання санітарно-гігієнічних вимог, правил зберігання та реалізації продуктів харчування, організації роботи харчоблоків.
Практична частина заходу пройшла у цікавій, творчій атмосфері. Учасники ознайомилися з новими стравами, рекомендованими для шкільного меню за збірником рецептів Євгена Клопотенка. Кухарі обговорили особливості приготування, оформлення та подачу страв.
Як підсумували організатори, семінар-практикум став ще одним важливим кроком на шляху до вдосконалення шкільного харчування, де головними залишаються якість, безпека і турбота про здоров’я дітей.
