• UA
  • RU
  • Кам’янських держслужбовців привітали з професійним святом

    23 Червня, 2022

    23 червня начальник районної військової адміністрації Олег Гапіч провів нараду з працівниками адміністрації. Про це повідомили в Кам’янській РВА.

    Обговорили актуальні питання діяльності, взаємодії з територіальними громадами та проблемні питання, що виникають під час виконання обов’язків.

    Під час наради Олег Гапіч привітав держслужбовців з їх професійним святом – Днем державної служби – та відзначив працівників Подяками начальника районної військової адміністрації.

    Із вітальним словом до присутніх звернувся керівник державної служби керівник апарату райдержадміністрації Анатолій Топа. У своїй промові він підбив підсумки роботи, проведеної за рік, та подякував працівникам за плідну працю.

    До вітань приєдналися заступники голови райдержадміністрації Ігор Лісовий та Олег Карнацький. З нагоди свята вони побажали державним службовцям міцного здоров’я, професійного зростання та успіхів.

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити

    Смак Грузії: ліниві хачапурі на бігу

    Хачапурі, зберігаючи в собі багатовікову традицію грузинської кухні, завжди вражали своїм багатством смаку. Ці смачні...

    Звиняйте, бананів нема: непальські найманці масово дезертують з російської армії

    ГУР МО України інформує – найманці з Непалу поголовно дезертирують з російської окупаційної армії. Втеча...

    Природність кольору великоднім яйцям личить. Як зробити натуральні барвники для крашанок

    Вже зовсім скоро Великдень. Як правило, цього дня в українців стіл ламається від всіляких смаколиків,...

    Завдяки Силам оборони у нашому місті вирує творче життя

    Майже 400 вихованців мистецьких закладів Кам’янського, Вільногірська, селищ міського типу Дніпровське та Кринички стали учасниками...

    Декоративно-прикладне мистецтво з теплом душі: у музеї історії міста Кам’янське відкрилася виставка «Світ Божий як Великдень»

    У Музеї історії міста Кам’янське відбулося відкриття Всеукраїнської Великодньої виставки «Світ Божий як Великдень». Свої...