• UA
  • RU
  • Українці обрали кращий ескіз новорічно-різдвяної поштової марки

    09 Листопада, 2022

    У ході онлайн-голосування українці обрали найкращий ескіз поштової марки «З Різдвом Христовим та Новим роком!». Про це повідомили в «Укрпошті».

    Більшість із тих, хто проголосував, зворушила ілюстрація «Роз’єднані війною», створена 11-класницею з прифронтового Миколаєва Валерією Михайловою. Ескіз готувався за кордоном, куди авторка змушена була виїхати через безупинні обстріли міста росіянами. На ньому зображено дівчину й українського військового, які зустрічають свято нарізно: вона – на самоті, він – на лінії вогню.

    «Неспроста саме ця ілюстрація стала лідеркою онлайн-голосування. Нині мільйони тих, які несуть у собі біль розлуки з коханими. І мільйони тих, яким залишається лиш подумки обіймати їх крізь міста. І мільйони тих, які омріюють тихий та цілющий 2023-й рік для України й кожного з нас, а відтак повернення, сльози радості, зустрічі й довгі розмови», – наголосили у поштовому відомстві.

    Друге місце українці віддали ескізу з українським військовим та колядниками авторства Олександра Охапкіна, заслуженого художника України, який працює в галузі іконопису. Третє – з сім’єю, яка возз’єдналася, що його створила Ірина Бабенко.

    Нову різдвяну поштову марку буде випущено у грудні. Планується доопрацювати ескіз згідно з пропозиціями учасників онлайн-голосування.

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити

    Міський голова Андрій Білоусов разом з керівником ГО «Патріот-2015» Павлом Некритим побували сьогодні на Харківському напрямку

    Міський голова Андрій Білоусов разом з керівником ГО «Патріот-2015» Павлом Некритим побували сьогодні на Харківському...

    Ніч у місті минула без надзвичайних подій

    Про ситуацію в місті у ранковому зверненні повідомив Андрій Білоусов: «Доброго ранку, Кам’янське! Ніч у...

    Сезон шашликів розпочато: простий рецепт для початківців

    Шашлик – це одне з тих страв, яке завжди викликає радість і апетит. Незалежно від...

    Кам’янчанин став жертвою шахраїв при купівлі авто в Інтернеті

    Купівля авто через Інтернет завершилась для кам’янчанина втратою грошей. Про цей випадок повідомили в Кам’янському...

    «Ми янголи в білих халатах»: старша медична сестра Галина Перекрест про милосердя до хворих важливість сестринської справи та любов до професії 

    Щорічно, 12 травня в Україні, як і в усьому світі відзначають Міжнародний день медичної сестри....